UNA MICA D’HISTÒRIA


La història de la nostra Parròquia està molt lligada a la història de l’Obra Salesiana de Sant Boi a la que pertany. L’any 1964 comencen les activitats dels Salesians a Sant Boi. L’Escola, juntament amb l’Oratori Salesià (activitats de lleure i catequesi) van ser les primeres activitats. Ràpidament es va creant als Salesians el nucli d’una comunitat cristiana que celebra la seva fe en els locals escolars. Una aula va ser el primer espai que es va fer servir com a Església.

A la dècada dels seixanta, degut al fenomen de la immigració, es dóna un gran creixement del barri de Marianao, on està situada l’Obra Salesiana. D’estar pràcticament a les afores de Sant Boi, queda integrada amb la resta de la vila, i esdevé punt de referència educatiu i social per al barri en creixement i per a tota la vila.

Juntament amb el barri, creixen les necessitats. Per aquest motiu, el 1972, essent Arquebisbe de Barcelona Mn. Narcís Jubany, serà erigida la nova Parròquia, sota l’advocació de Maria Auxiliadora. Es confia la seva animació a la Congregació Salesiana.

El mes de juny del 2004 passa a formar part de la nova Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, en remodelar-se l’Archidiòcesi de Barcelona.

© Copyright 2014, Tots els drets reservats   |   Contacte   |    Inici    |


Història                La parròquia, comunitat cristiana        La parròquia salesiana        Organigrama de la parròquia